За нас

ДОМА / За LUX

За нас

Работејќи со глобални лидери за осветлување и опремување ние ја изразуваме идејата за нивното значење.

Преку континуитет на нашите позитивни предизвици и смели избори, ние го претвораме ова широко отворено поле во јасна слика и идентитет за да одговора на било кој единствен стил на секој поединечен наш клиент.

Заедно со нашите партнери, кои се сметаат за икони за дизајнирање, ние сме во склад со масовната култура.

Лоцирани во центарот на Скопје ние ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!