НАШЕТО ИСКУСТВО ЗА

ДИЗАЈН НА МЕБЕЛ

НАШЕТО ИСКУСТВО ЗА

ДИЗАЈН НА ОСВЕТЛУВАЊЕ

НАШЕТО ИСКУСТВО ЗА

СОПСТВЕН ДИЗАЈН

previous arrow
next arrow
Slider

НАШИ УСЛУГИ

СТАНБЕН ДИЗАЈН

Имаме долгогодишно искуство во дизајн на станбен ентериер, што овозможува создавање неверојатни домови. Преку соработка со клиенти во секоја фаза од процесот, го доставуваме изгледот и чувството на личен дом од соништата.

КАНЦЕЛАРИСКИ ДИЗАЈН

Нашите архитекти даваат поддршка со цел да ги утврдат потребите на вашата канцеларија. Ние го пресметуваме мебелот во милиметри, ги применуваме вашите преференци во 3Д околина и ја покажуваме структурата на вашата канцеларија пред производството. Остварување на работниот простор удобно, тоа е вашето второ омилено место по клучен збор.

НАШ МЕБЕЛ

Нашиот тим на талентирани дизајнери се гордее со создавање на производи и искуства кои ги зголемуваат можностите, го гарантираат квалитетот и нудат префинет стил.
Ние не престануваме да се подобруваме. Тоа е нашата филозофија.

ДИЗАЈН НА ПРОЕКТ

Работејќи на проекти различни по обем и побарувања, создаваме уникатни и привлечни простори. Нашата моќ и вклученост отсекогаш биле во областа на дизајнирање, градежништво и управување со проекти. Со повеќе од 20 години искуство во целиот тим, можностите се бесконечни.

OUR JOURNEY

1997 - Осветлување

Го започнавме нашето патување со продажба на осветлување од реноминирани брендови.

2000 - Мебел

Стекнавме доверба од нашите задоволни клиенти. Многу наскоро, исто така, почнавме да продаваме и мебел од реноминирани брендови.

2017 - Нашиот дизајн и производство

За да го продолжиме нашето успешно патување, решивме да го искористиме целото искуство и знаење што го стекнавме низ годините и започнавме со развој на сопствен мебел.